Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، علیزاده در این یاداشت نوشته است؛ 

یک- بی‌بی‌سی فارسی مدعی بیطرفی است. اما در سالگرد کودتای انگلیس و آمریکا علیه دولت ملی مصدق که مساله‌ای حساس است از یکی از نزدیکان شاه که جهت‌گیری سیاسی‌اش واضح و آشکار است به عنوان مهمان ویژه برنامه شصت دقیقه‌اش دعوت میکند. بی‌بی‌سی بر اساس گایدلاین حق ندارد چنین مهمانی درباره موضوعی چنین حساس دعوت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر مجبور به انجام چنین کاری بود موظف است از مهمان دومی هم با عقاید متفاوت دعوت کند تا بحث متعادل یا به عبارتی بالانس شود.

دو- مهمانی که بی‌بی‌سی فارسی برخلاف معیارهای بی‌طرفی مورد ادعای خودش دعوت کرده حتی یک تاریخدان یا محقق نزدیک شاه یا سلطنت طلب مثل عباس میلانی نیست. بلکه فردی به نام شهریار آهی است که یک دلال و یک تاجر است، بدون هرگونه نوشته و کتاب و مقاله‌ای و سخنش یک اپسیلون ارزش علمی ندارد. مهمترین منبعی که شهریار آهی در طول این مصاحبه برای قضاوتش بیان میکند، تجربه شخصی خودش به عنوان یک بچه هفت ساله در روز کودتای مرداد ‌ و احساس شادی پرستارش است! و باور کردنی نیست که مجری بی‌بی‌سی حتی چنین سخن بیهوده و بی‌پایه‌ای را قطع نمیکند.

سه-شهریار آهی میگوید آمریکا فقط صد هزار دلار در بیست و هشتم مرداد خرج کرده و نتیجه میگیرد این پول بسیار ناچیز بوده و نتیجه میگیرد بنابراین نقش آمریکا ناچیز بوده و در پایان نتیجه میگیرد پس مردم عادی مصدق را سرنگون کرده‌اند و نه آمریکا. از نحوه چینش این استدلال اشتباه میگذرم. اما مساله این است که مقدمه این استدلال از بیخ و بن دروغ است. تحقیقات تاریخی اثبات کرده آمریکا بیش از پنج میلیون دلار در کودتا خرج کرده. پنج میلیونی که پول فراوان و قابل توجهی در زمان خودش بوده‌است.*

چهار- آیا رعنا رحیم پور مجری بی‌بی‌سی یا تهیه کننده شصت دقیقه حتی یک کتاب درباره کودتا خوانده‌اند؟ چرا رحیم پور و بی‌بی‌سی دروغ واضح شهریار آهی و عدد ساختگی صد هزار دلار هزینه‌ آمریکا و سیا در کودتا (به جای عدد واقعی پنج میلیون دلار) را به چالش نکشیدند؟ بی‌بی‌سی براساس گایدلاین و آیین‌نامه‌اش موظف است درباره پخش این دروغ و توهین به مردم ایران رسما عذرخواهی کند

پنج- شش دقیقه مصاحبه درباره کودتای بیست و هشتم مرداد حول این سوال چرخید که آیا آمریکا نقشی در کودتا داشته یا نه. تا نقشی که دولت آمریکا خودش رسما به آن اعتراف و بیست و یک سال پیش از آن عذرخواهی کرد را کمرنگ و تلطیف کنند. اما پروپاگاندای واقعی بی‌بی‌سی در این بود که حتی یک کلمه از نقش واضح انگلیس در کودتا در این مصاحبه گفته نشد

شش- بی‌بی‌سی رسانه اصلی کودتای بیست و هشتم مرداد بود. رادیوی فارسی‌اش یکسال علیه مصدق جنگ روانی کرد و مشکلات تحریم را تماما بر گردن مصدق انداخت و رادیوی انگلیسی‌اش هم شب بیست و هشتم مرداد آغاز کودتا را رسما اعلام کرد. مقصر اینکه دولت انگلیس جرات میکند شصت و شش بعد کودتا هنوز رسانه داشته باشد و در امور ایران دخالت کند ما مردم ایرانیم. اینکه رسانه رسمی انگلیس جرات میکند نقش دولت انگلیس در کودتا را سانسور و نقش آمریکا را کمرنگ کند به این علت است که ما انتقام کودتا را با سیزدهم آبان فقط از آمریکا گرفتیم. انگلیس باید عذرخواهی کند یا هزینه‌ کودتا را بپردازد. و ما مردم ایران، فارغ از اینکه به کدام جناح و گروه سیاسی متعلقیم یا نیستیم باید نفرتمان از تحریف تاریخ توسط بی‌بی‌سی را فریاد بزنیم و به آن اعتراض کنیم. نباید بگذاریم مجریان رنگارنگ بی‌بی‌سی در استودیوی خوشرنگش به شعور ما توهین و تاریخ ما و جای جلاد و قربانی را جلوی چشم ما در روز روشن عوض کنند.

منبع: کانال علی علیزاده

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، مدتی است دانشجویان دانشگاه های آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته اند و اعتراضات گسترده شان به گوش جهانیان رسیده است.
در این رابطه عبداله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این اتفاق، اتفاق بی سابقه و میمونی است که بیداری واقعی در فضای دانشگاهی را نشان می دهد.
وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه علامه طباطبائی هم آمادگی دارد سوابق تحصیلی استادان و دانشجویان علوم انسانی دانشگاهیان آمریکایی که اخراج شده را برای پذیرش بررسی کند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: ما حتی آمادگی داریم از این افراد برای حضور در مجامع علمی دانشگاه دعوت کنیم تا از ارزیابی و تجربیات شان از اتفاقاتی که در کشورهای اروپایی و آمریکایی رخ می دهد استفاده کنیم.
معتمدی در ادامه گفت: اگر رشته تحصیلی این افراد با رشته تحصیلی دایر در دانشگاه علامه طباطبائی مطابق باشد آمادگی داریم به این دانشجویان بورس تحصیلی ارائه کنیم و حتی آمادگی آموزش زبان فارسی از طریق وبینار و فضای مجازی در دوره های معینی به آنها داریم تا با زیان فارسی آشنا شوند.

کد خبر 848967 برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مشاور بایدن: اوکراین سال آینده به روسیه ضد حمله می‌زند
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • فلش بک؛ اولین مصاحبه صلاح پس از پیوستن به لیورپول؛ آرزویم بازی در این تیم بود / زیرنویس فارسی
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • حمله هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن